Bohemian bride – a styled wedding shoot

Al heeeel lang wilde ik een styled wedding shoot organiseren, maar ik had geen idee waar te beginnen en was ook een beetje bang dat het een flop zou worden, dus begon ik er maar niet aan. Toen Joyce Jacobs, een medefotografe die ik al zo’n 5 jaar volg op social media maar nog nooit had ontmoet, contact met me opnam om een keer samen te shooten, dacht ik: nu wil ik het eens proberen! Ik stelde voor om samen een styled wedding shoot te organiseren, and so it begain.

Uiteindelijk hebben we een team van leveranciers samengesteld, waarbij we gekozen hebben voor mensen die nog niet heel lang bezig zijn in de trouwbranche en die dus nog bezig zijn hun onderneming uit te breiden. Iedereen heeft vol passie geïnvesteerd in de shoot en het was super leuk om iedereens enthousiasme en creativiteit hierin mee te nemen!

Op de dag van de shoot reden we met zijn vieren, tassen vol eten, twee schitterende boeketten, een hele visagie/kapster uitrusting en natuurlijk een prachtige trouwjurk in één Fiat Panda richting België en hebben er een gezellige dag van gemaakt. Vlak over de grens met Limburg hebben we de dag doorgebracht in nationaal park Hoge Kempen waar we schitterende plaatjes hebben geschoten.

De shoot bestond uit twee delen. Eén deel met een stel en één deel met een model. Ik maak hier twee aparte blogposts over en in deze laat ik jullie de serie met ons model zien. Enjoy 🙂

Leveranciers:

Model: Jackie Abigail
Weddingdress: New Styling Bruidsmode 
MUAH: Melissa Verbrugge van ’t Schoonheidshoekje 
Weddingflowers: Iris Abbas van de Bloemenbus Nijmegen 
In samenwerking met: Joyce Jacobs Fotografie 

jackie2jackie4jackie5jackie7jackie15jackie17jackie21jackie23jackie24jackie25jackie27jackie30jackie31jackie32jackie34jackie36Jackie40Jackie42Jackie43

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s