About me

Ik ben Jolien, 27 jaar oud en ik kom uit Nijmegen.
Mijn interesse in fotografie is al lang geleden begonnen. Ik was altijd degene die de camera vasthad tijdens vakanties, die mini fotoshoots deed met vriendinnen en had altijd al die drang om mooie beelden te creëren. Toen ik twintig werd, begon ik wat serieuzer te fotograferen en toen ik in 2011 mijn eerste spiegelreflex aanschafte, was ik helemaal verkocht.

Sindsdien heb ik me gespecialiseerd in portretfotografie, maar ik ben ook thuis in modefotografie.Je kunt me boeken voor portretreportages met familie, vrienden, je partner of gewoon voor mooie (of zakelijke) foto’s van jezelf. Ook kun je me boeken om je bruiloft te fotograferen! Tevens ben ik beschikbaar om een modereportage voor een winkel of merk te fotograferen.

Wat voor een shoot ik ook doe, ik zorg er altijd voor dat de foto’s een mooie spontane, ongedwongen sfeer uitstralen. Mijn stijl kenmerkt zich door puurheid en spontaniteit. Niet geposeerd of ongemakkelijk, maar écht, want dan ben je op je mooist.  Passend bij mijn stijl, werk ik het liefst met natuurlijk licht en op mooie (buiten)locaties.

Voel je vrij om contact met me op te nemen als je vragen hebt of als je geïnteresseerd bent in een shoot!